Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
facebook


teSter

du är krävande som kvinna
säger en test
nästa säger att jag ska bli sten
i
mitt
nästa
liv
så det finns tid att tänka
nästa säger
jag borde varit designer
så jävla fel jag valt i såfall

neee
en krävande sten som designer vill jag inte vara!!
förbannade Facebook
var
tog
min
självkänsla
vägen?
eller fanns jag aldrig....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-07 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP