Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmånad

Under mina levnadsdagar
har jag förstått att

Politik handlar inte om
blått och rött

Inte i Sverige i alla fall

Poltik handlar om vad
man vill göra med framtiden

Inte vad man har gjort
Inte vilket fel de andra har gjort

Blicka framåt
Vad vill man skapa ?
Vad vill man göra ?

Sedan blir det mycket lättare
för väljarna att rösta

© Christer Johansson 2014-09-07





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2014-09-07 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP