Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
intelligens och klimatsmart rättvisa är sexigt


Ack klimatiserar mig!

rösten av miljömedveten rättvisa
skapar spänningar i min kropp
attraktiviteten ökar i procentenheter
jag som valt sida
kan tänka mig kroppsligt samarbete
över partigränsen

makten i rösten kan förflytta arsenik
från grundvattnet
förflyttar i stunden kroppsvätskor
till lubrikation

skapar fantasier om alternativa
energikällor till värme i skogen
miljömedveten tillfredsställelse

situationens allvar kräver dock
vissa prioriteringar från din sida

kan dock inte förneka mitt
spirande maskrosbegär
som ståtligt reser sig ur
vad jag tror är det grå som du
befinner dig i




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 252 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-07 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt häftig dikt, så ball! Fick med andan i det intelligenta nya Sverige, där det verkligen är gött att vara intelligent och medveten. Underbar dikt!
2014-09-10

    ej medlem längre
Mycket bra skrivet!Du har helt klart en unik stil!Sista versen är kanonbra:)
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad