Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sahlin recenserar kvällens duell...


"Kampen om verkligheten"


problemet är inte
vad Fredrik (M) säger
utan vad han gör




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-07 21:55



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Instämmer!
2014-09-08

    CattaH
Livets hårda skola.. Gör som du säger, de två ska stämma överens.. Vet hur det känns..
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad