Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårskapsstorm

Alla odjuren blåser i valthorn av mystiskt purpurljus

Skenet smyger i mina öron, festande på allt kvarlämnat

En snötäckt stad reser sig emellan gamla bergstoppar

Stormen passerar och jagar efter de som är fångade




Fri vers (Fri form) av Lemon Merchant
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-08 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lemon Merchant
Lemon Merchant