Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och rum

Äntligen fri
från det
jag aldrig var fast i

söker i blindo
efter något
av samma värde

och hur mycket jag än försöker
att få tiden att snabba på
så kommer det aldrig att gå
för det är tiden själv som bestämmer
när den vill läka alla sår




Fri vers (Fri form) av Ljungström
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-08 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungström