Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitter

kom

kryp lite närmre
rör vid mig mer

få mig att känna allt det där
som bara en sån som du kan

se mig
djupt i ögonen

se efter om du lyckas orientera dig
fram till glittret som blir alltmer påtagligt




Fri vers (Fri form) av Ljungström
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-10 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungström