Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1000°C

Trots att
hon själv
hade startat elden
låtit den omringa henne
sluka hennes kropp

Så gjorde hon inte en ansats
till att släcka
stoppa
springa

Hon stod där
Mittemellan allt
trasig
hel
förälskad
förkrossad

Och hon trivdes så bra

Mitt i elden




Fri vers (Fri form) av Ljungström
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-08 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungström