Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Viaticum....


C E R T I F I E R A D .






















hon var


sannerligen


"certifierad".





hon hade lyssnat


alla dagar;






hon hade lyssnat



till




LIVET.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 219 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-08 13:37



Bookmark and Share


  Yrre VIP
tänkvärt!
2014-09-10

    ej medlem längre
Lyssna... lära och ta sin "Livsexamen". En givande utmaning.
2014-09-09

  Ingrid Trolle
Så mycket visdom
om människans
möjligheter att
älska
2014-09-08

  Teresia Ridell
Sunt förnuft;så viktigt och tyvärr en brist i dagens "kunskapssamhälle".

Kloka ord från en vis man !
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden