Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu eller aldriG

Någon kan väl knacka på

utan tjafs bara säga

 

eller visa vem jag är

leda mig utom fara

leda mig bortom vardag

en som vet, som bara kan

rätta mitt liv, ge mig vinst

 

aldrig fördöma natten

låna mig tid från dagar

dyka med mig, ge mig luft

rätta mina brister eller

inte.

Gå, bara gå.




Bunden vers av Lizzarde
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-08 15:31



Bookmark and Share


  Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Snyggt, annorlunda, mångfaldiga verktyg, cool form. Gillar skarpt och synnerligen "rätta mitt liv, ge mig vinst" waow :) och så längtan o sökande också.
2014-09-09

    ej medlem längre
"Knock knock.."Schysst textbygge!
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde