Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilA

sinnet får ro i hösten
mörker varm tryggt
skyddar
september oktober november
sinnet
får ro
själen vila
underbara tid




Fri vers av kråkan VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-08 18:21



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Sant men själen skriker efter ljus och värme.......mörkret kväver allt levande.

2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP