Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näste

Du hade samlat allt det vackraste du hade i din själ.
Med omsorg och kärlekssånger byggde du ett näste för mitt hjärta.
För att senare sparka det brutalt sönder.




Fri vers av stormen
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-08 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen