Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång

I mitt nästa liv
ska jag sjunga
"Du är den ände"

I ditt nästa liv
du ska höra det.

Då ska du känna igen min själ
Då ska du inte låta mig gå
Då ska du vara stark
Vi ska ha barn
Vi ska brinna och älska
som ingen annan




Fri vers av stormen
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-20 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen