Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn

Ditt namn..
sätter mig i annan dimension

Det sköljer över mig
skrämmer
men mest befriar

vänder mig in mot väggen
vill bara vara still
Inget betydelse vad som händer omkring




Fri vers av stormen
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-11-09 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen