Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du

Tror du att jag inte ville leva i verkligheten?
Tror du att jag valde att inte besegra mina problem?
Det krävdes endast mod att älska mig från din sida
Och världen hade blivit min.




Fri vers av stormen
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-08 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen