Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det jag?

Är jag sinnessjuk
som tror att man kan älska en
och begrava denne levandes?

Eller är det du som är galen
för att du gör det?

Inget ljus kan nå mig där du slängt mig.
Och jag kan inte sluta tro att du älskar mig
över allt annat i världen.




Fri vers (Fri form) av stormen
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-09 00:34



Bookmark and Share


    Frozenbride
<3
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

stormen