Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blåförljugna patriarkala PR-produkter alltid till salu


Naiva navelskådare.

problemet med
människor

och
ideologier
oxå
åsikter
samt
känslor
är:

att vi förutsätter att
vi är så goda mot
varandra och vill
varandra så väl

...det vill inte alla...
alltid...
all... i...
ansen... ligt... VIKTIGT!




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-09 20:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
patriarkala produkter och patriarkala företrädare, bör alltid cyniskt misstros, motarbetas, och rakt av förbjudas, utrotas.

En självklarhet.


2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad