Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baklänges

Hon - streck -Han

stängsel , staket
mur, linje, dike eller fallgrop

däremellan seglar tankarna
på den helande försoningen

Medan jag tänker såhär:

Försoning Är den enda Vägen

till Helhet

går jag tre steg baklänges
men når ändå fram till målet




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-21 14:27



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ibland får man backa för att försonas...
Gillas!
2014-09-26

  Flicis VIP
Tack
2014-09-24

  Stefan Albrektsson
Tilltalande. Väl sammanhållen. Försoning är ett av de vackraste orden - och det är verkligen att träda bakåt för att nå fram!
2014-09-22

  Nanna X
det låter vist. och lite religiöst.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP