Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"think outside the box"

tänka utanför sig själv
tänk tanken
var hamnar du?




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 365 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-10 10:18



Bookmark and Share


  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
kort men mycket bra! ;)
2014-10-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
i Dig

just nu iaf.)
2014-09-25

    ADI Nehlin
spännande tanke..väl skaldat
2014-09-18

  Staffan Nilsson
Det fina med det är att du inte vet ...

2014-09-10

  Tabac VIP
Jag hamnar i smeten.......:)
2014-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad