Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stad Av Moln

 

 

Dimtankar

 

böljar över Jorden

 

bygger dansande hus

av immig luft

 

Svävar högt ovan

de vanliga Orden

av vett o sans o förnuft

 

 

 

Där växer en stad i dimman

o i ett av husen går jag in

Du sitter på en bädd

av tårar

o väntar på den dröm

som är Din

 

 

 

Du räcker mig

en ros

av smärtan

vävd av

ensamhetens klo

när jag går över

hissnade svärtan

genom dimmornas

bro

 

 

 

Står Du där

 

en bräcklig illusion

 

av luft o ande

som mig äntligen

är när

 

o vi valsar

genom himlens

tinnar o torn

 

en fuktig chimär

som jag älskar

håller kär

 

som jag för alltid

vill vara när

 

 

 

Men nu går Solen upp

över denna eteriska stad

o vår dröm förflyktigas

i Solens heta bad

 

 

 

Vår lycka

så svindlande nyss

slutar i en

daggdroppekyss

 

 

 

En vision var vår lycka

o dunstar snart bort

men en air av rosen

i sin krans

finns för alltid kvar

av vår Kärlek

så ljuv

så underbar

i sin

 

Eviga

himmelska

dans

 

 

 

~*~

 

~*~

 

~*~

 

 

 

© Bo Himmelsbåge




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 404 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-11 17:37



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Stort grattis till din uppmärksammade himmelskt vackra text min kära!
2014-09-16

  Lärling
Mycket vacker och skir poesi!



2014-09-16

  Palett
En skimrande vacker ton i denna text !!
2014-09-12

  Fem hjärtan VIP
Drömmande och helt underbart vacker!
2014-09-12

  aol
Underbart vackert och kärleksfullt skaldat jag kan inte annat än beröras på djupet av detta fina skaldestycke,
2014-09-11

  Eva Helene VIP
Något oförstörbart finns för evigt kvar av den äkta kärleken, så vill jag tolka denna vackra dikt med sitt djupa vemod.
2014-09-11

  Chawa VIP
Åh du fina... tårar faller fritt till dina ack så ömsinta vackra ord... Jag fångas i en fin väv av de ömmaste känslor... Så får vi rå om varandra en stund innan dimman skingras och vi dunstar till intet åter, men för evigt förenade i den himmelska dansen... Tack min kära för ett poetiskt mycket berörande skaldestycke till så sköna mjuka toner - en perfekt helhet! Tack för att du alltid är mig nära... Dikten sparas i hjärtats innersta rum!
2014-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Text och musik flyter ihop till ett...
så ljuvligt mjukt och vackert...sparar...
2014-09-11

  ULJO
Drömlikt vackert
2014-09-11

    ej medlem längre
Staden som är skymd för blicken här nere och vilar i dimmornas väntan...
Vackra drömmar...
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge