Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Realist javisst!

jag försöker bli verklighetsanpassad

jag försöker ha en verklighetsuppfattning

jag är helt verklighetsförankrad

jag är verklighetsbaserad

jag är inte verklighetsfrånvänd

jag är en verklighetsaspekt

jag vill vara verklighetstrogen

jag är verklighetens baksida

verkligen inte helt ovärkligt




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-11 22:18



Bookmark and Share


    Bo Malte
nice....
2014-11-10

    ADI Nehlin
fyndig och berörande..tyckte om
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad