Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mig





Saknar

din trygga

sköna närhet

det är ju en

del av mig nu

så utan det

är jag

ingenting




Fri vers av Eliza-69
Läst 145 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-12 16:02



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69