Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Elementens poesi"

Inspirationsrunda
i verklighetens skog

Inspirationssimning
i verklighetens hav

Inspirationsflygning
ovan land och vatten

Inspirationsförmåga
att se in i elden och skapa sagor

Vanligt skaldeskap i den värld som är vår

© Christer Johansson 2014-09-13




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-13 11:19



Bookmark and Share


  Glitr
Inspirerande ;-)
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP