Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna 8.56892-14

 

 

Jag väntar vid stjärna 8.56892-14

var finns du

jag har sökt dig överallt i evigheten 

men den är så stor.

Tyckte jag såg dig 

vid stjärna 14.631819-22

men jag var i fel galax.

Men jag fortsätter att söka dig

och vet att du söker mig.

En dag i framtiden

så kanske vi sugs in i samma svarta hål

och kommer ut i samma galax

på samma stjärna.

Förenade i kosmisk evighet

i

kosmisk kärlek.

Granne med himmelrike,

Guds himmelrike!

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-13 23:00



Bookmark and Share


  WyS VIP
Tycker om!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP