Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

val

mmmm...
vad ska man säga
hur välja
förbannad jävla pajkastning hela tiden
hur ska man begripa något?
så går efter livserfarenhet
dom
jag
lyssnar
på och
tror på
mest
är
bara vanliga herdeliga psykopater
ni vet sådana som kan övertyga dom flesta till de mest vidriga saker
duktiga!!
verkligen

men
väljer såklart annat
vet ju
vad jag kom ifrån
vad som gav


FAN .. saknar PALME
på den tiden
slapp man tänka så mycket...




Fri vers av kråkan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-14 00:07



Bookmark and Share


  Oscar E Quinn
Hmmmm.. Socialdemokraterna har åtminstone en We känsla :) Åtta år räcker för snobbarna tycker jag ;) Och när det gäller Palme så måste man acceptera hans missöde och blicka framåt.. Det känns lite som att man använder hans namn väldigt enkelt och att man inte bryr sig om nuet..
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP