Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fragment av tiden som jag minns den. Vi barn ägde skogarna och även om det fanns gott om lerduvor var de svarta värda tre gånger så mycket som de oranga.


Minns ni den tid?

 

 

Barkbåtens år

en treårig sommar

en svunnen tid

 

Skogarnas barn

som lerduvans värde

förde i strid




Bunden vers (Rim) av Lizzarde
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-14 08:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
barkbåtar
är
vackra
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde