Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farorna lurar i natten

Farorna lurar i natten
Läser jag på en tidningsartikels översta rad
Det drar i gardinerna i förortslokalen
Inne i mitt medvetande är svaga tillrop av hjälp
Ute lyser gatlyktorna
Inne är det mörkt
Drar kniven försiktigt genom huden
Som om ingen skulle märka.




Fri vers (Fri form) av Omar Vinterfröjd
Läst 241 gånger
Publicerad 2014-09-16 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omar Vinterfröjd