Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet är ute

Jag är rädd för att dö
För att svepas in i garn och linda
Jag är rädd för att minnena av mig skall tyna bort och aldrig mer behöva höras eller tänkas
Ute lyser solen
Jag trevar mot hamnen som för oss till ro
Jag hoppar i
Världen syns inte mer
Svart
Tomrum




Fri vers (Fri form) av Omar Vinterfröjd
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-15 09:04



Bookmark and Share


  Angel of love
Berörande text, kram
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Omar Vinterfröjd