Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagslycka.

Lycka kan vara så mycket
och idag var lyckan lilla O.
Tack vare skype fick vi se varandra
och sjunga imse vimse spindel.
Du ville nästan krypa in i skärmen
för att se var mormor var någonstans.
Jag längtar till vi ses nästa gång
så vi kan sjunga och busa tillsammans.
Men när man bor långt från varandra
är skype riktig vardagslycka.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-16 20:32



Bookmark and Share


  Birgitta Jacobsson
Längtanfullt!
Igenkännande!

2014-09-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ibland är det skönt med tekniken...:-)
2014-09-18

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2014-09-18

  anits VIP
Så fint och kärleksfullt!
2014-09-17

  Anya VIP
Fin lycka från skype. härligt.
2014-09-17

  Yrre VIP
Ja verkligen!
2014-09-17

  Rise Little One
Strålande vardagslycka!
2014-09-16

    ej medlem längre
Håller fullständigt med om din fina text..
2014-09-16

    ej medlem längre
Blir varm ända in i hjärtat av dina ord.
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP