Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ok.. det börjar tA

form igen
så lätt att komma vilse
för livet är ju lixom vilse hela tiden
en labyrint utan utgång
vissa ställen är trevligare än andra beroende på ljussättning
stämning
energi
där vandrar vi lixom runt utan slut
tills
vi faller ner och
pang bom dör
sen vet vi ju inte så det snackar vi inte om så mycket
bra och dåligt ju
för ärligt talat tror jag inte vi vet mer om just nu heller
men
det vill vi ju tro


är
det
väl

antar jag
vi springer på åt olika håll
var och en på sitt sätt
alla lika bra
( eller inte)
en sak vet jag iallafall
utan varann hade jorden varit en tom plats
så även om många av oss envisas med ensam är stark
så är det dessvärre inte
sant
rädslan skyddet skalet förtär oss alla
former finns inte utan tillsammans
på olika sätt
ett / är ett /
ingen form
former är det som tilltalar oss
även om olika
så låt formen
ta plats
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-17 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP