Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då känns det !

När någonting
inte känns bra


känns det !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 250 gånger
Publicerad 2004-08-31 06:39



Bookmark and Share


  Jenny*
man uppskattar inte glädjen förän man inte har den kvar. det är bra konstigt
2004-08-31

    Johannes_ny

2004-08-31

  Anna H
Precis så är det. Man behöver inte fundera över om allt är bra eller inte för det känns mer än väl om det inte är bra!
2004-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan