Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Jag har skålat med Herren

Min himmel som alltid var mulen och grå
Är nu ständigt klar och blå
För jag har börjat förstå

Jag som såg allt i rött eller svart
Och skövlade allt som en besatt
Ser nu livet som en skatt
För jag har skålat med Herren

Ja, jag som hatade allt jag såg
Hatade både hög som låg
Har nu lyckan i min håg
För jag har skålat med Herren

Sen vi delade krus
Följer jag hans ljus

Jag som var asocial
Och levde helt utan moral
Har nu fått ideal
För jag har skålat med Herren

Ja, jag som hade en rutten själ
Och aldrig ville någon väl
Har nu blivit hel
För jag har skålat med Herren

Sen vi delade krus
Går jag i ett saligt rus

Skål och botten upp
Nu ska jag börja leva
För jag har skålat med Herren
Ja, jag har skålat med Herren




Övriga genrer av R Peiper VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-20 18:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du vet inte vad du snackar om.
Ta inte Herrens namn i din mun, du som aldrig ens mött Honom eller haft med Honom att göra.
Du är bara ute efter att håna den kristna tron.
Din skuld inför Gud står kvar så länge du lever kvar i din synd.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP