Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände att jag ville ta det till smärtgränsen...lixom ta ut svängarna...


Är det kärlek?

Vad krävs för att få en kvinna att fatta?
Jag kallar dig fitta
Jag kallar dig kärring
Jag kallar dig subba
Och du korkade bimbo säger att du älskar mig
Men kanske är det så att du kvinna tolkar det på ett annat sätt
Du kanske upplever min ilska som något annat
Du kanske ser det som att jag bryr mig
Du kanske ser kärlek i det
Du kanske är glad över att jag visar känslor för dig
Även de här känslorna
Är det en form av kärlek så säg

Hur fan är kvinnor funtade
De säger att män tänker med kuken
Kvinnor då?
Män tänker med kuken, men de tänker åtminstone
Det känns som om kvinnor är oförmögna en förnuftets tanke
Plågande, tjafsande och tjatande
Samma dravel från morgon till kväll
Kan helvetet bli tydligare?
Men det är väl kärlek
Är det inte kärlek så säg?

All kärlek är inte rosa
I helvete heller igen kärlek är rosa
Kärleken är ett dyhåldet är gyttja som man kravlar i
Och det roar mig att se dig gräla i det
Jag njuter av att se dig stå där på alla fyra i gyttjan
När du står där med gyttja över hela kroppen försöker du le
Du kämpar med gråten och försöker le
Och sen säger du att du älskar mig
Är inte det kärlek så säg?

Män tänker med kuken, kvinnor känner
Och det gör inte män
Var kommer då min frustration ifrån?
Vad händer med tanken i era känslor?
Jag sliter mitt hår, jag bönar och ber
Jag försöker nå fram till dig
Men inget förnuft når fram, för du är fast i din känsla
Men stanna där då?
Kan jag göra något av dina känslor?
Kan jag nå fram till dig genom att väcka andra känslor
Kanske du fattar då?
Vad händer då ditt sockersöta leende blir en darrande underläpp
Vad händer då dina kärleksord blir gråt som varar hela natten
Är det inte kärlek så säg?

( Vad känner du? Känner du min pulserande kuk som tränger in i din fitta? Hur känns det? vill du prata om den känslan?)

Du vet väl att vi måste prata om allting. Vi ska inte behålla något för oss själva. Vi måste prata om allt, låta det komma upp till ytan. Vi får inte stänga inne någonting. Så låt oss prata, vad tycker du om det som jag nyss sa? Hur får det dig att känna? Vill du prata om det? Låt oss prata om det…




Fri vers av PPQ
Läst 432 gånger
Publicerad 2006-04-02 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ