Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivent tll min älskling love you.....


kom till en smutsig själ

Du skapas av snöflingorna som smälter på din kind
Du föds med skymningen
Du älskar med gryningen
Och du blir dagen då du blir vuxen
Men drömmer om natten

Du tar dig fram med energierna

Du är krusningarna på vattenpölen
Din kärlek är vågorna på stilla vatten
Dina ord är tonerna i en melodi
Och du pratar med mig genom tystnaden
En tystnad som andra befinner sig på varsin sida om

Du vandrar med viktlöshet

Du bryter ner hindren likt vatten bryter ner berg
Du tar gruset från berget och du skapar möjligheter
Du följer ljuset för tiden finns inte, den går inte att mäta
Du har fått klockorna att stanna
Månen är din kärlek och månen smeker dig om natten
Varje natt utan månen är en natt utan din älskling
Det är nätter som du minns med smärta

Fukt på lakanet är inte kärlek
När dina läppar är så heta och fuktiga
Du önskar att månen smakar dem
Jag vill vara din måne
Jag vill slicka i mig fukten från dina läppar
Du renast av dem alla
Kom till mig, en smutsig själ
Kom och rena mig




Fri vers av PPQ
Läst 574 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-02 20:07



Bookmark and Share


  aol
gripande bra skriftat vännen,
2012-12-16

  drakbruden VIP
Den är så otroligt vacker och gripande!
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ