Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dödsynd idag


Girigheten och döden

Vers:
Yo skiten den härdas, härdas
ju mer den slukar, ju mer den präglas
detta e för dem som som skiten fått bära,
förlorade knarkare men även de lärda,
erfarenheten är min egen lära,
står särad från samhällets bräda..
livet skördar sina offer som besten,
inte längre kul, men fastnat i festen,
tror att det går bra men lyssna på resten,
bränna loss yo, bara tenta alla testen,
du lyssnar endast när andra håller käften
o talar när du skrivit klart hela texten!
Helvetet är livet, djävulen girighet
ingen kommer undan, det finns ingen frihet
han bara planerar och smider,
ser till att vi mot mörkret kliver.
Döden den lurar bakom varje hörn,
inte ens gud kan nu höra din bön,
känner hur ditt innre lider o dör
för du, har glömt vad du levde för,
så gör det du bör, men har tappat greppet,
och kan inte lämna, för du är inte mätt än.
kommer aldrig nå den grönare slätten
för du krigar mot den mäktiga besten,
som vandrar i mörkrets ensamma nätter !

Vers:
Yo! Se upp, för att ta det steget,
som gör att du hamnar i spelet..
alla vill vi ha flash, blinget o degen
girigheten gör att du aldrig når till segern
se till att du gör rätt nu o vänder på steken
det här är ingen jävla fucking lek bre,
i slutändan.. vem ska hjälpa dig på benen
fuck it! demoner din själ redan smeker ..
Fast man e skolad, e Livet förlorat,
helt bortspolat, att överleva kriget..
Ödet... verkar redan vara skrivet,
fly från verkligheten till denna beaten.
när enda glädjen verkar vara silen,
cocain, speed eller tunga heroinet
krimialitet, e nu den enda stigen
närmre döden, himlen eller skiten?
Ingen verkar bry sig, inte ens lite,
spöken i natten, man är så sliten
lämna detta här o skita i allt,
inget kvar o leva för, det e sant !

Lyrics written by : Tommi Wilhelmsson




Fri vers (Spoken word/Slam) av Tommi Wilhelmsson
Läst 333 gånger
Publicerad 2014-09-20 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommi Wilhelmsson
Tommi Wilhelmsson