Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fängelsetiden äro ett straff för alla våra kära


Astral Projektion

Fysiskt kan väggarna hålla mig,
men i sinnet är jag redan hos dig.

Jag ser dig inte om jag tittar här,
men sluter mina ögon och du är där.

Avståndet kan få en att undra,
men själsligt är vi helt sammanbundna.

Jag drömmer mig bort över en vacker horisont,
och jag vet att vi ses snart inom kort.




Fri vers (Fri form) av Tommi Wilhelmsson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-22 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommi Wilhelmsson
Tommi Wilhelmsson