Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till årets "Poesigata" i Östhammar. Temat denna gång är fred och frihet.


Verklig frihet

 

 

 

Verklig frihet

är att se mina egna gränser

 

och överträda dem!

 

----------------------------------------------

Engelsk och rysk variant finns på tobi3

PS! Jag bytte ut bilden. Den tidigare bilden (en skylt från gränsen mellan USA och Kanada) gav inte de konnotationer som jag avsåg...

http://bit.ly/poesigatan2014 kan du läsa denna och alla andra dikter som var med på årets upplaga av Poesigatan i Östhammar.




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 693 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2014-09-21 15:39



Bookmark and Share


  axveronika
bra där
2014-10-15

  lodjuret/seglare VIP
Skönt nog är texten inte alls luguber, tvärtom!
2014-10-13

  Gunnar Ideström
Ja, konnotationerna är viktiga. Denotationen på bilden ser också gränslös ut!
2014-09-29

  Ljusletaren
Klass 1 ord/kram
2014-09-27

  aol
Gillas bra där,
2014-09-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-22

  Minkki VIP
den berömda boxen ;) en fin tanke och kul att se bilden på dig!
2014-09-21

  walborg
Bra så här!!!
2014-09-21

  walborg
Förstår inte riktigt meningen här - klart man inte skall överträda ett annat lands gränser hur som helst - det är inte frihet det i alla fall.
2014-09-21

  ResenärGenomLivet VIP
En mycket bra uppmaning...
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)