Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/en cynikers iskalla resume´/


prepositions * resan





















väntan......på:........

glädje.......för:.................

sikta.........mot:..........

satsa.........på:...................
.........................

inspirera....till:................

offra..........för:................
...............................
..............

lida.............av:................

se bort.........från:.............


ta avsked.......av:..............


ställas.........inför:..............




+++++


locket..........på:..............



(var......för?.............)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-21 17:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul lek med orden.. som jag spinner vidare på i sinnet...
2014-09-22

  Ingrid Trolle
Oerhört berörande
och som vanligt med
så små medel och ord
säga så mycket.
Fantastiskt!
2014-09-21

  Fredrik P. VIP

Bra bidrag till avancerad undervisning
i svenska som andraspråk. Tack!
2014-09-21

  Teresia Ridell
Fyndigt, snyggt..om den sista och nog svåraste resan vi gör..
2014-09-21

  KYREUS of Sweden
(Jag känner henne
privat,
hon är kirurg.)
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden