Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja vet inte (känns inte ens som en dikt). Men ja hoppas någon kan känna igen sig och förstår känslan jag pratar om...


En amatör musikers dröm

Som den musiker jag är.

kan jag aldrig sluta tänka på min dröm.

Ögonblicket då sångaren släpper micken.

och skriker ut till publiken att sjunga med.

Och detta hav detta dån av röster....

överröstar hela staden.

Detta eko av röster.

Och man ser tändare och ljus tändas överallt.

Ett hav av röster.

Med vågor som lyser.




Fri vers av Thornum
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thornum
Thornum