Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En djurisk son.


Fågel Rock´n´Roll



Ringande toner
stiger upp
i Själens
utkikstorn.

Han kommer--
i nattens första
Gryning...-

Detta säger fågeln
jag avlade, - i
dödlig Otukt, - med
den som ej hade
Svaret; endast
läpparnas tysta
Bekännelse.-

Den heter Ljuvesven Silver.

-Korsfäst inte, så
mycket! INTET blod
är oskyldigt, - mer...!

Åldrigt är Dödens hyckleri!

Judaskyssar bär hans namn.

Fågeln talar med Lögnens kluvna
tunga. Sjunger himmelskt skönt!

-Vanebildande!





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 23:00



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Säger så mycket i mellanrummen. Gillar särskilt de mellanrum som handlar om hur mycket det är som glimmar som inte är guld.
2014-09-23

  ULJO
Den här gillade jag
2014-09-22

    Dan Myrbeck
Annorlunda & Bra!!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf