Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kan inte vara någon självuppfyllande profetia att deklarera svenskheten till varje pris (särskilt inte när vi inte ens (inte ens de s.k. "sverigevännerna")vet vad den riktigt består av) Kalles kaviar? Öh... fornminnen...


Undanber mig för eventuell upprepning av...

upprymd av oförståelse
tankarna löper amok
hur är det möjligt
?
inte integration
utan assimilation

så fucking patriarkalt!

bullshit! Kultur betyder ODLING
kultur är inte statiskt! (eller statistiskt, usch hemska tanke)

vad är det som är värt att bevaras
i dessa ständigt nya uppdaterade tider
vi formar framtiden tillsammans
varje dag, varje sekund!

VI BYGGER IBLAND FÖR ATT RASA




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-22 00:15



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Underbara ord.....
"vi formar framtiden tillsammans
varje dag, varje sekund! "

Tack för dem!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad