Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


diagnos: människa



"Du är egentligen för frisk..."

innan var jag typ alltför ofta
mer än måttligt förfriskad
(av destruktiva affekter)

får en meny av verktyg
för att tygla det som värker

känner distans till det förflutna
har vuxit igen, dumt att gräva

verktygen kombineras inte för att
laga eller gräva
de erbjuds för att tillverka tydliga
konturer och innehåll




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-22 14:57



Bookmark and Share


  Engel
Eventuella särdrag täcks lämpligen över med GAFfatejp...
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad