Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klipper av det sjuka

 

sjuka grenar 

täcker mina fötter 

 

gamla rötter 

upprivna sjukdomar

 

ligger stilla 

föruttnelsen börjar

 

så snart orden

yppas över liken

 

frihet stundar

utvidgade lungor

 

fylls av luften 

och döda grenars suck




Bunden vers av Lizzarde
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-22 21:41



Bookmark and Share


    glasa VIP
den känns erkännande
av vägen
vägen igenom
vidare
och ut

riktigt stark text
som ger mig sällskap
istället för ensam

i det ibland så svåra
som ändå är
och tar sin tribut
2014-09-24

  aol
Starkt
2014-09-22

  Li-Lo
ibland behöver vi tala om det som skaver för att komma vidare trots att det gör ont, ibland uteblir samförstånd trots förståelse
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde