Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 september


När det nu aldrig är nog att vara människa kanske man bara skall övergå till att bli en skåpsalien. Kanske ville det hjälpa på det där eviga frågandet? Eller fallet från ovan? Och på den där känslan av att gå omkring i det obegripliga. Ja det tål att tänka på en kall höstafton i september.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-23 20:41



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
"skåpsalien" - ho, ho, ho!! Ja, det tål sannerligen att tänkas på! Men kanske är det ändå så att det är mer än nog att vara människa - och finna sin lott vara att frågande gå omkring i det obegripliga? Jag har i alla fall fullt upp...
2014-09-24

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar funderarskapelse, du är förövrigt en gudinna, och alltid nog, alltid perfekt i din varje del.
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP