Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ganska trist historia.


Förnekelsens hasard

i dina händer
ser jag mönster
spår av en
förlorad dröm

dina handleder
har berättelser
och skärvor
från en krossad kärlek

dina ögon är tomma
av eviga svek
och din brustna röst
når inte fram
genom förnekelsens filter

du spelar vidare
i förnedringens hasard
blir en bricka
blir en pjäs
game over!





Fri vers av Mathias
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-04-02 23:22



Bookmark and Share


  Niklas Lindström
Jodå, detta är bra grejer. Du börjar komma över på rätt(!?) sida nu Matte.
2006-07-14

  Evelina
En väldigt sorglig och tung dikt som du beskriver med ett bra och målande språk. Känslan i dikten kommer fram tydligt och jag gillar den även fast den känns lite obehaglig.
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mathias