Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting kan skada mig


Gör med mig vad ni vill
ingenting kan skada mig
Slå spikar i mitt huvud
och låt blodet rinna
Slit ut min hjärna
och låt all sans försvinna
Men låt mitt hjärta få vara
för där finns min älskade bara




Fri vers av Mathias
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-03 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mathias