Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn kommer du att viska

Mitt namn kommer du att viska
i all hemlighet
min kära
när alla dina dagar kommer till ett slut..

precis som du viskar det i sömnen nu.




Fri vers av stormen
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-23 23:15



Bookmark and Share


  Angel of love
Bara älskar denna texten.
2014-10-21
  > Nästa text
< Föregående

stormen