Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln har inget sammanhang med innehållet eller så har det. Det är inte till att finna ut av. Inte i denna världen.


Ungspannkaka och grå anatomi


Man får ett underligt perspektiv på livet när dagen går med att diskutera allt från den precisa formen på blommor (som dessutom är knallkräkfärgade), flygande byxor, exploderande ballonger och hur man nu, EGENTLIGEN, ser en rörelse framåt. Vänster eller höger eller hoppar men helt enkelt över? För att inte tala om VIKTEN av färgen på en mustasch eller hurvida en hatt skall ha en björn på eller ej (aargh.. kanske var det omvänt!!!!!) Jag gör det otillåtna och step framer mig igenom zombiebarn och osprutande blod. Och då. Mitt i det hela. Öppnas det ett litet hål i hjärnan. Allt rinner ut, omöjliggör all kommunikation med omvärlden och en enda vettig tanke. 




Övriga genrer (Kåseri) av AgnesP
Läst 229 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-24 22:24



Bookmark and Share


  menspoeten
Du är så bra! Helt fast i din lek med ord och språkbruket!
2014-09-30

  menspoeten
Du är så bra! Helt fast i din lek med ord och språkbruket!
2014-09-30

  lodjuret/seglare VIP
För att inte tala om klangfärgen ramlande käglor åstadkommer vilka faller så under en strike.
2014-09-25

  Stefan Albrektsson
Aha, det är sååå man gör ugnspannkaka! Jag har alltid tyckt att smeten ser misstänkt grådaskig ut. Ruskigt rolig text.
2014-09-25

  i af apa
låter
helt klart
som något
man kan
äta med
filmjölk till...

ugnspankaka & grå anatomi...
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP