Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Äntligen!(?)

mitt emot
varandra
ett du och ett jag

du började
beskriva saker du såg
sedan
sådant som du hörde
för att slutligen
känna
och beskriva vad du kände
just då, i nuet

sedan blundade du och
gjorde samma sak

därefter min tur
jag värderade mina uttalade ord
aktade mig för sanningen
för egentligen
såg jag bara dig, hörde bara tystnaden
och kände bara attraktion
skulle velat beskriva bara dig
skulle velat fortsätta höra dig
skulle velat känna dig...

(vid attraktion är det ingen konst
att utöva medveten närvaro... fuck också...)




Fri vers (Fri form) av Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-25 13:15



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Intressant och tankeväckande text!
2014-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vill oxå kalla mig Miss Lyckad
Vill oxå kalla mig Miss Lyckad