Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/verzaki...


S M U L O R .



















han var så fattig




att han alltid


tog upp


varenda


brödsmula



han tappade på



den genomskitiga marken


och åt upp även den





och så mycket snille



bar han på,



att denna förödmjukande


sanning


framstod som mera än






blott en metafor.






Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-25 17:33



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark och tänkvärd text! Gillar dina sista ord...Bra
2014-10-01

  Anya VIP
Mycket bra...särskilt de sista raderna....att uppleva sin sanning som en metafor. Strålande poesi. här har du lyckats!
2014-10-01

  Monika A Mirsch VIP
att äta smulor från smutsen - att förbli Människa - en fattigdomens höga visa - människosläktets gyllene visdom - i allt detta vansinniga - fint har du kombinerat människobarnets integritet som höjer sig högt ovan vuxen snikenhet
2014-09-30

    Lars Gullberg


Du är en klok man

jag gärna läser

då och då

Du borde ha en krönika

en stående spalt lite varstans

med dina filosofiska mästerverk


*


dina dikter berör

och förändrar
2014-09-27

    ej medlem längre
Vi är många nu ... som längtar efter en annan värld...
2014-09-26

  Christer Foghagen VIP
Träffsäkert, Bra!
2014-09-26

  Ingrid Trolle
Gripande
förmedlat
2014-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...fint skrivet...
2014-09-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden